08 травня 2024, середа

Стара корупція в новій поліції, або ДАІ по Кіровоградські

Міністру внутрішніх справ України Авакову А.Б.

Шановний Арсене Борисовичу!

Ми пенсіонери МВС просимо Вас, розглянути звернення громадськості Кіровоградської області та прийняти рішення за викладеними фактами.

Які занепокоєні станом реформування колишньої міліції в нову поліцію, а саме призначення начальника Управління ДАІ в Кіровоградській області підполковника міліції Величко В.М., в Національну поліцію без погодження керівництвом УМВС України в Кіровоградській області та ДВБ в Кіровоградській області.
Як виявляється даній особі достатньо було зібрати кошти з підпорядкованого особового складу та 12.11.2015р. використовуючи службовий автомобіль Тойота держ. номер 12 0021 у власних цілях,виїхати за межі області на автодорогу Київ-Одеса м.Умань Черкаської області, де підполковник міліції Величко В.М. зустрічався з Вашим заступником, а саме заступником Міністра внутрішніх справ України Яровим Сергієм Анатолійовичем, та вирішив своє призначення до поліції одним з перших в області.Зв’язок з Вашим заступником Яровим С.А., встановлено та підтримується через водія Ярового С.А.,який є односельцем Величко В.М. по с.м.т. Вільшанка.
Після зустрічі з Яровим С.А., підполковник поліції Величко В.М.за перепризначення в поліцію почав збирати кошти з особового складу. Ті хто не мав визначених Величком В.М. коштів, отримали трудові книжки, або були призначені не за місцем проживання (так поліцейський взводу роти ДПС при ГУ НП в області ст. сержант поліції Кигим Е.С. який проживає с.м.т. Олександрівка там же й працював на посту на протязі 17 років, має там сім’ю, житло, був призначений до взводу роти ДПС при ГУ НП в області і змушений кожного дня їздити та повертатися за 50 км., з м. Кіровограда до с.м.т. Олександрівка на протязі трьох діб, а поліцейський який проживає в м. Кіровограді і працював в м. Кіровограді, добирався в с.м.т. Олександрівка, ці три доби зробили своє діло, Величко В.М. «зжалився» і повернув вищевказаних поліцейських працювати за місцем їх проживання),(новий поліцейський Бабенко С.А. який проживає в м.Кіровограді і не може «розжалити» підполковника міліції Величко В.М., та змушений їздити на працю до с.м.т. Вільшанка за 120км. від м. Кіровограда).Таким чином підполковником поліції Величком В.М., за підтримки його покровителя Ярового С.А. створено «нові» перевірені схеми по збагаченню за рахунок особового складу ДПС області. Що дає змогу Величко В.М. на безбідне існування.

Стара корупція в новій поліції, або ДАІ по Кіровоградські
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований