19 травня 2024, неділя

Відкрите звернення до прихильників ВО “Свобода”

b2ap3_thumbnail_Ihor.Stepura..._.jpg

Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4

Дорогі брати та сестри українці!

Я, Ігор Степура – голова Кіровоградської обласної організації політичної партії українських соціал-націоналістів “Всеукраїнське об’єднання “Свобода” – звертаюся до вас із закликом долучитися до нашої спільної боротьби за владу в Кіровоградській області, приєднатися до нашої політичної команди і стати одним із кандидатів в депутати до обласної, міської або районної ради!

Я звертаюся до Вас з чітким усвідомленням того факту, що на парламентських виборах 2014 року політичну партію ВО «Свобода» лише тільки в місті Кіровограді підтримали майже 6000 наших прихильників, а загалом по Кіровоградській області нас підтримали більше 16000 наших земляків. Уявіть собі лише на хвилину цю цифру – 16000 українських націоналістів лише по Кіровоградській області! Я маю тверде переконання, що Ви зробили свій вибір і проголосували не за «гречку, цукор» чи інші грошові заохочення, але саме тому, що Ви – гідна людина, маєте націоналістичний світогляд і поділяєте базові ідеологічні цінності та програму діяльності політичної партії ВО “Свобода”.

Ми спільно пройшли Майдан і розпочали Революцію Гідності. Ми разом воюємо за Україну проти російських окупантів на Східному фронті. Ми прагнемо  провести люстрацію влади, викорінити корупцію та навести справжній український лад в Державі. Але, на превеликий жаль, ще й до сьогодні більшість з Вас залишаються для нас невідомими.

Наші власні соціологічні дослідження дали нам чітке розуміння того, ким саме є наші прихильники, які кожного разу підтримують і голосують за ВО «Свобода». Ви – люди з вищою освітою, інтелектуально розвинені та маєте активну життєву позицію. Велика кількість з Вас мають дуже високий фаховий рівень і Ви є професіоналами в обраних Вами сферах діяльності. На цьому історичному етапі боротьби за Велику Україну ми потребуємо вливання нової “крові”, нового якісного потенціалу державників, патріотів і націоналістів. Ми потребуємо Вас, як людей з ідеалістичними прагненнями, високими принципами честі та гідності, які, звісно, не можуть бути купленими чи проданими за будь-які гроші.

Тому, саме зараз я звертаюся до Вас із закликом проявити себе: прийти до нас, запропонувати свою кандидатуру і долучитися до команди українських націоналістів, які йдуть до влади з щирим серцем і відкритою душею. Ми потребуємо Вас, як ніколи раніше! Адже новий закон про вибори до місцевих рад дає нам підстави стверджувати, що наша політична сила має всі шанси перемогти. Нещодавно прийнятий закон, авторами багатьох ідей якого стали саме свободівці, відкриває всім нам шлях до влади і може стати для багатьох гідних українців саме тим “соціальним ліфтом”, який дозволить реалізувати кожному з нас власні гонор та амбіції.

ВО «Свобода» – єдина українська опозиційна політична партія, яка однозначно і гарантовано подолає 5-відсотковий бар’єр до Кіровоградської обласної, Кіровоградської районної, Кіровоградської міської та інших районних, міських і селищних рад по області. Ми можемо гарантувати своїм кандидатам високу вірогідність проходження до місцевих рад, можливість формування фракцій та участь у боротьбі за керівні посади профільних комітетів. Разом з тим, ми не вимагаємо від вас неймовірних статків, фінансових вливань чи інших видів матеріальних зобов’язань. Для нас важливо, аби ви були свідомим українцем, державником та нашим однодумцем в політичній боротьбі. Ми чесно і незаангажовано пропонуємо кожному з Вас можливість стати поруч з нами в єдиній команді кандидатів у депутати місцевих рад на рівних умовах зі всіма.

Я окремо звертаюся до жіноцтва Кіровоградщини. У зв’язку з тим, що новий закон про вибори до місцевих рад вперше поставив жорстку вимогу мати у списку кандидатів не менше 30 % жінок, ми закликаємо прекрасних українок долучитися до нашої боротьби на цьому етапі розбудови Української Держави. Наша політична сила завжди містила в своїх лавах гідних чоловіків, вояків та революціонерів. Але зараз у нас виникла необхідність підсилитися нашими справжніми українськими жінками, які запропонують свої кандидатури у депутати місцевих рад.

Переконаний, що саме зараз настав той момент, коли ми маємо прийти до влади на місцях й започаткувати системні зміни на користь кожного пересічного українця на засадах боротьби за соціальну та за національну справедливість!

 

Чекаємо на Вас: м. Кіровоград, вул. Ушакова, 1а (готель “Турист”), офіс 503.
Електронна пошта: mail.svoboda.kir@gmail.com Телефони: 0955481445, 0970858933


Слава Україні!
Слава Нації!

Відкрите звернення до прихильників ВО “Свобода”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований