26 квітня 2024, п’ятниця

Зробимо наше місто комфортнішим разом

Ініціативна група «Самопоміч» започатковує в Кіровограді довгостроковий проект  «Комфортне місто», що передбачає низку спільних із кіровоградцями акцій з благоустрою та облаштування громадських місць, місць відпочинку та спортивно-ігрових зон.

Також у рамках проекта жителі обласного центру мають можливість долучитися до обговорення та створення плану оптимізації житлово-комунальної сфери й розвитку інфраструктури. Всі небайдужі, ініціативні та активні можуть поділитися своїм баченням, як зробити Кіровоград комфортнішим для його гостей і нас самих, а також запропонувати свої проекти, які згодом планується систематизувати та об’єднати в одну спільну програму розвитку міста.

Розпочати вирішили з маленького – з елементарного прибирання.

Не чекаючи старту традиційного загальноміського місячника благоустрою, активісти «Самопомочі» вже сьогодні включаються в роботу і започатковують в рамках проекту акцію «Чисте місто». Запрошуємо усіх, хто має бажання зробити рідне місто чистішим і привабливішим. У подальшому спільними зусиллями влади, громадських організацій, комунальних служб та кіровоградців ми проведемо благоустрій вулиць, дворів, зелених зон, парків, спортивно-дитячих майданчиків, шкільних територій. Бо для того, щоб Кіровоград став комфортнішим, потрібно долучатися кожному і передусім почати з себе – розбити на подвір’ї клумбу або ж разом із сусідами пофарбувати паркан на прибудинковій території.  А головне, показувати приклад тим, кому передамо місто в недалекому майбутньому, хто після нас стане його господарем – нашим дітям і внукам.

Ініціативна група «Самопоміч» закликає всіх свідомих та активних кіровоградців, громадські організації та об’єднання 21 березня о 10 годині долучитися до акції «Чисте місто», що розпочнеться з прибирання парку імені Пушкіна, також відомого як «Козачий острів». Довідки за телефонами: 067 754 68 12; 095 257 02 72.

 

Зробимо наше місто комфортнішим разом
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований