17 травня 2024, п’ятниця

На прес-конференції Лаврусь проігнорував опонентів

Кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу №102 Андрій Лаврусь використовує адміністративний ресурс для боротьби із своїми конкурентами. Про це 8 жовтня безпосередньо під час прес-конференції політика в ІЦ «Перевесло» повідомив його конкурент – самовисуванець Олександр Ковтун.
«Ця ворожнеча зараз заноситься в Олександрівський район в першу чергу: залякування, биття вікон і так далі. Чи вважаєте ви ці шляхи дійсно правильними, коли ви можете вирішувати судьбу людини – мою в тому числі?», – запитав гість прес-конференції Андрія Лавруся.
Слід відзначити, що для політика поява конкурента виявилася неабиякою несподіванкою. Він практично не знайшов слів для відповіді на це запитання опоненту. Так само він проігнорував репліку Олександра Ковтуна про те, що нині здійснюється тиск не лише на безпосередньо кандидатів (особисто Ковтуна політик хотів піддати так званій «сміттєвій люстрації»), а й на їх родини. Приміром, в Олександрівці, яка розташована на території виборчого округу №102 та до районної ради якої входив Андрій Лаврусь, тітушки псують майно сина Олександра Ковтуна.
«Я завжди тримав свою позицію, за що й поплатився, за що й прийшов сюди. Ви не відчуваєте, що колись можете получити дуже серйозний отпор?», – запитав несподіваний відвідувач прес-конференції. Він також поцікавився законністю дій політика, за сприянням якого Олександру Ковтуну не дали виступити в Олександрівці під час Дня фізкультурника.
Проте не тільки конкуренти докучали Андрію Лаврусю незручними питаннями. Коли мова зайшла про історію з повісткою, від якої, за версією певних ЗМІ, політик намагається сховатися за статусом кандидата в народні обранці, Лаврусь повідомив, що все це є брехнею та провокацією. Але на питання журналіста, чому ж знаючи про таку провокацію він не звертається до правоохоронних органів та прокуратури, Андрій Лаврусь не зміг знайти адекватної відповіді.
Як відомо,  Андрій Лаврусь тісно пов’язаний з режимом Януковича через відомих «бютівських» тушок Табалових, які, зайшовши до парламенту минулого скликання, одразу стали членами Партії Регіонів. Зокрема, Лаврусь очолював громадську приймальню Табалова, і за інформацією компетентних органів є свідчення про його причетність до підготовки рейдерських захоплень низки підприємств. Анкети Табалова і Лавруся як поплічників злочинної влади готуються до публікації на інтернет-ресурсі «Люстрація. Кіровоградщина». 
На прес-конференції Лаврусь проігнорував опонентів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований