19 квітня 2024, п’ятниця

Юлія Тимошенко закликає Надію Савченко припинити голодування

Сьогодні – 22-й день, як у російській в’язниці голодує Надія Савченко.
 
Наша героїня, наш народний депутат, політв’язень і військовополонена. Наша Надя.
Медики знають, що зараз – найкритичніші дні для здоров’я Надії. На жаль, зі свого досвіду знаю про це і я. Будь-яке голодування, яке триває понад 21 день, завдає непоправної шкоди організму. Не хочеться про страшне, але лік іде не на дні – на години. І ми не знаємо, як там вона. Адвокатів не пускають до Надії з 31 грудня і навряд чи пустять до 12 січня. 
Дні Різдва – це завжди дні надії. Твої, Надю, дні! Молитви усього нашого народу нині з тобою. Україна молиться за твоє якнайшвидше визволення, здоров’я і повернення до родини і робить все для цього. Ти дуже потрібна нам. Потрібна живою. Тому я прошу тебе – облиш голодування! Набирайся сил. Ворогові ми треба лише слабкими. Але перемога неодмінно буде за Україною, і ти мусиш розділити радість цієї перемоги зі своїм народом.
Так, фізичні і моральні тортури, які ти переживаєш в російському полоні, свідчать про те, що путінська Росія перейшла межу моралі та етики, притаманну сучасній цивілізації. 
Тому я звертаюся до лідерів світу, глав держав-учасників переговорів з припинення війни в Україні, а особливо до Президента України Петра Порошенка. Я знаю і ціную усі зусилля, які ви докладаєте до звільнення Надії Савченко. Але прошу – не відкладайте це питання до переговорів в Астані 15 січня. Так само прошу про це глав держав та урядів країн Європейського Союзу, адже з 26 січня Надія Савченко набуде статусу члена Парламентської асамблеї Ради Європи. Активізуйте зусилля зараз – попри свята, попри графіки і плани! У нас дуже мало часу, щоб врятувати Надію… 
Ми всі абсолютно точно знаємо, що Надія Савченко ні в чому не винна, а звинувачення в її бік абсурдні і спростовуються вичерпними фактами та свідченнями.  І якщо світова спільнота змириться із тим, що Росія може тримати в заручниках українських громадян, то стане співучасником вбивства героїні.
Молюся Богові про здоров’я Надії Савченко.
#FreeSavchenkо
Юлія Тимошенко
 
Юлія Тимошенко закликає Надію Савченко припинити голодування
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований