17 травня 2024, п’ятниця

На розвиток земельних фондів Кіровоградщини витратили понад 200 тисяч гривень

Органи місцевого самоврядування Кіровоградщини з початку поточного року спрямували 235,89 тис.гривень на землевпорядні, землеоціночні роботи та заходи з охорони земель регіону. Кошти отримали від надходжень в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва. Про це Златополю повідомили у прес-службі Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області.
 
У поточному році в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва до місцевих бюджетів надійшло 150,00 тис.гривень. Зокрема, на роботи з проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів використано 178,94 тис.гривень (Новомиргородський район); 33,84 тис.гривень на розробку схем землеустрою і техніко-економічних обґрунтувань використання та охорони земель (Петрівський район), на проведення нормативної грошової оцінки земель 23,11 тис. грн. (Ульяновський район).
Сума залишків, що надійшли в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, на спеціальних рахунках місцевих рад становить 12,03 млн гривень. Ці кошти планується використовувати на проведення нормативної грошової оцінки земель, інвентаризацію земель, заходи з охорони земель та поліпшення земельних ресурсів. 
 
На розвиток земельних фондів Кіровоградщини витратили понад 200 тисяч гривень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований