20 травня 2024, понеділок

Кіровоградська облрада виділить кошти на апарат МРТ для обласної лікарні

Кіровоградська обласна рада розгляне питання щодо виділення коштів для ремонту апарату МРТ обласної лікарні. У цьому запевнив голова обласної ради Олександр Чорноіваненко головного лікаря обласної лікарні Ларису Андреєву під час робочого візиту до медичного закладу. Про це пише офіційний сайт обласної ради.
 
Як повідомляється, апарат МРТ експлуатується в лікарні з 2007 року і він єдиний в області, на якому проходять обстеження пацієнти всіх вікових категорій, у тому числі діти з дитячої обласної лікарні, породіллі та немовлята з перинатального центру, пільгові категорії населення. В ургентному порядку в обласну лікарню направляються хворі з поєднаними травмами, наприклад, після ДТП, яким вкрай необхідне проведення магнітно-резонансних досліджень. На жаль, з травня цього року апарат вийшов з ладу.
Голова обласної ради попросив головного лікаря обласної лікарні Ларису Андреєву оперативно провести діагностику і визначитися з вартістю ремонту апарату. В свою чергу, Олександр Чорноіваненко порушить перед депутатами обласної ради питання щодо виділення коштів для ремонту апарату МРТ.
Кіровоградська облрада виділить кошти на апарат МРТ для обласної лікарні
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований