19 квітня 2024, п’ятниця

У Федерації роботодавців України нове керівництво

У вівторок, 6 вересня більшістю голосів Федерації роботодавців України було обрано нового голову – ним став Дмитро Олійник, голова спостережної ради ВАТ «Ветропак Гостомельський склозавод» та президент Асоціації підприємств скляної промисловості.  
Про це повідомив голова Кіровоградського обласного об’єднання організацій роботодавців  Павло Штутман, який також був присутній на вчорашньому засідання Ради ФРУ. 
Так, у 2010-2011 роках Дмитро Олійник вже очолював Федерацію роботодавців України, а з кінця 2011 року до вчорашнього дня був заступником Голови ФРУ з економічних питань. 
Федерація роботодавців України – найбільш впливове об'єднання українського бізнесу. Заснована у 2002 році, Федерація вже 14 років успішно представляє та захищає інтереси бізнесу як в Україні так і на міжнародному рівні. Сьогодні ФРУ об'єднує більше 80 галузевих і територіальних організацій роботодавців, що представляють найбільш вагомі сектори економіки України, серед яких: машинобудування, автомобілебудування, металургія, аерокосмічна і оборонна промисловість, АПК, хімічне виробництво, IT-сфера, медіа-галузь, ПЕК, медична та мікробіологічна промисловість, будівництво, транспортна сфера, легка та харчова промисловість, туризм, комунальні послуги, сфера послуг. ФРУ представляє інтереси близько 8500 підприємств, які у сукупності генерують 70% ВВП України і дають роботу понад 5 млн. людей.
У Федерації роботодавців України нове керівництво
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований