19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому стартувала всеукраїнська виставка “Енергоефективність. Енергозбереження”

Підсумком оголошених розпорядженням міського голови Кропивницького Днів енергії стало відкриття спеціалізованої всеукраїнської виставки "Енергоефективність. Енергозбереження", інформує кореспондент Златополя з місця події.
Відкривали захід, до котрого долучилось 25 виробників зі всієї України, заступник міського голови Олександр Грабенко, начальник департаменту інфраструктури та промисловості ОДА Олександр Корнюша, начальник управління економіки міськради Олена Осауленко та проректор Центральноукраїнського національного технічного університету Олександр Левченко. 
"Ми раді вітати тут не лише виробників та потенційних покупців енергозберігаючих технологій та виробів, а й підростаюче покоління, котре з раннього віку вже розуміє необхідність та важливість енергоменеджменту", – відзначив у вітальній промові Грабенко.
Підтримав колегу й Олександр Корнюша: 
"Економіка повинна бути економною – наразі цей вислів як ніколи актуальний для нашої держави, котра зараз бореться за незалежність на сході країни, а й відвойовує свою енергонезалежність".
Загалом, на виставці можна ознайомитись із пропозиціями виробникіа світлотехніки, індивідувальних опалювальних систем, утеплювальних панелей та навіть ознайомитись з умовами кредитної програми "Ощадний дім". Триватиме виставка до 17:00 у приміщенні авіакомпанії УРГА, колишній аеропорт.
 

 

У Кропивницькому стартувала всеукраїнська виставка “Енергоефективність. Енергозбереження”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований