28 березня 2024, четвер

Покрівлю школи на Кіровоградщині за три дні відремонтує фірма, яку ловили на тендерних махінаціях

Відділ освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації сьогодні, 12 вересня, підписав з ТОВ «Богдан Груп» договір щодо поточного ремонту покрівлі ЗОШ в селі Миколаївка Кіровоградського району. Про це йдеться у Звіті про укладений договір розміщеному в електронній системі публічних закупівель ProZorro.
Вартість виконаних робіт котрі підрядник, ТОВ «Борис Груп», зобов’язався виконати в строк з 12-го по 14-те вересня, складає 74,7 тис. грн., повідомляє Центр медіарозслідувань "Прозоро".
Як повідомляє ЦМР, власником ТОВ «Борис Груп», згідно даних держреєстру, є Мелкумян Бабкен Аршавірович. Сама ж фірма відома історією з отриманням у 2013 році держпідряду вартістю 1,03 млн. грн. на поточний ремонт дорожнього покриття вулиць Світловодська. Після перемоги в тендері виявилось, що тодішній Бабкен Мелкумян, котрий тоді виступав і як засновник і як директорі фірми, підробив тендерну документацію, вказавши неправдиві данні щодо наявності відповідної техніки, кваліфікованих працівників, досвіду аналогічних робіт  та ін.. Згідно затвердженої угоди про визнання винуватості, йому призначили штраф і заборонили протягом року займати керівні посади.
За даними z.texty.org.ua у серпні-вересні цього року ТОВ «Борис Груп» вже отримало 6 підрядів на 1,2 млн. грн. від Виконавчого комітету Апостолівської міської ради щодо поточного ремонту доріг на території Апостолівського району Дніпропетровської області.
Покрівлю школи на Кіровоградщині за три дні відремонтує фірма, яку ловили на тендерних махінаціях
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований