20 квітня 2024, субота

На Кіровоградщині без тендеру віддали більше мільйона на ремонт будинку культури

Помічнянська міська рада в особі її голови Миколи Антошика без проведення тендеру підписала з ТОВ «Кіровограджилстрой» договір підряду, щодо «капітального ремонту фасаду (теплосанація) міського будинку культури по вул. Перемоги, 64» у м. Помічна Добровеличківського району, повідомляє Центр медіарозслідувань "Прозоро". 
За свої послуги фірма запросила 1,26 млн. грн. з передоплатою у 30% загальної вартості робіт. Кошти на даний ремонт було виділено Державним фондом регіонального розвитку. 
Про це ЦМР "Прозоро" стало відомо зі Звіту про укладений договір, котрий 9-го вересня було опубліковано на сайті електронної системи публічних закупівель «ProZorro».
Точних строків виконання робіт у договорі не зазначено, погоджено лише умови почату виконання капремонту. 
Цікавим є і строк гарантії належної якості виконаних робіт котрий складає лише 1 рік.  
За даними держреєстру наразі власником ТОВ «Кіровограджилстрой» значиться Людмила Бичехвіст, котра у 2010-му році балотувалась у депутати Кіровської районної в місті ради від політичної партії «Єдиний центр». Наприкінці минулого року власниками фірми числились Олексій Бондаренко та відомий у місті підприємець Петро Ларжевський, екс-кандидат на крісло депутата облради від БПП «Солідарність», котрого, окрім цієї фірми, з Людмилою Бичехвіст пов’язує спільний бізнес – ТОВ «Данкор», та безліч інших фірм, що мають одну і ту саму юридичну адресу – «Кіровоград, вулиця Гоголя, будинок 44». Крім того, у 2010-му Ларжевський, як і Бичехвіст, був кандидатом від «Єдиного центру», балотуючись до міської ради тоді ще Кіровограда.
На Кіровоградщині без тендеру віддали більше мільйона на ремонт будинку культури
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований