29 вересня 2024, неділя

Кіровоградська обласна рада виділить кошти спортсменам та обласній дитячій лікарні

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та інвестицій депутати погодили проекти розпоряджень голови обласної державної адміністрації щодо перерозподілу та використання коштів обласного бюджету на 2016 рік. Про це повідомляє офіційний портал Кіровоградської обларди.
Зокрема, на фінансування реконструкції Кіровоградської обласної дитячої лікарні виділено майже 4 мільйони гривень, проведення робіт із капітального ремонту в Олександрійській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради – 350 тисяч гривень.
З метою виплати грошової винагороди учасникам ХХХІ Літніх Олімпійських ігор, призерам ігор та їх тренерам з обласного бюджету передбачено виділити 417,5 тисяч гривень, а саме:
трьом учасникам олімпійцям – 45,0 тисяч гривень;
їх тренерам у розмірі 50% від суми учасників олімпійців – 22,5 тисяч гривень;
чотирьом учасникам паралімпійцям (загальна кількість медалей 7 одиниць, з них: 1 золота, 2 срібних і 4 бронзові) – 250,0 тисяч гривень;
їх тренерам у розмірі 50% від суми учасників паралімпійців –100,0 тисяч гривень.
Крім того, депутати погодили розподіл субвенції з обласного бюджету районним і міським (міст обласного значення) бюджетам на реалізацію заходів із розвитку земельних відносин в області. Так, Камбурліївська сільська рада Онуфріївського району отримає з обласного бюджету 16 тисяч гривень на інвентаризацію земель населеного пункту с. Камбурліївка. Чотири сільські ради Олександрівського району отримають 83,6 тисяч гривень на проведення нормативної грошової оцінки земель.
Кіровоградська обласна рада виділить кошти спортсменам та обласній дитячій лікарні
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований