01 жовтня 2024, вівторок

Наступного року Кіровоградщина найбільше інвестуватиме в школи

Наступного року основні фінансові ресурси в області будуть спрямовані на заклади освіти, зокрема, на опорні школи. Проблеми цих закладів будуть вирішуватися комплексно: кошти вкладатимуть не лише в реконструкцію, обладнання та оснащення опорних шкіл, а також у ремонти маршрутів та стовідсоткове забезпечення шкільними автобусами. 
Про це повідомив голова облдержадміністрації під час апаратної наради в контексті минулотижневої поїздки до Голованівського району, де під час особистого прийому обговорював з місцевими жителями проблему умов навчання дітей у загальноосвітніх школах, передає офіційний портал Кіровоградської ОДА.
– Ми плануємо весною наступного року реалізовувати капітальні проекти в охороні здоров'я. Тому 2017 року і кошти Державного фонду регіонального розвитку, і фінанси з інших джерел використовуватимемо на впровадження освітньої реформи – на створення в області якісної мережі освітніх закладів, де діти у комфортних умовах здобуватимуть ґрунтовні знання, – підкреслив Сергій Кузьменко. – Я переконаний, ми знайдемо можливість і оновити маршрути, за якими їздитимуть шкільні автобуси, і капітально відремонтувати опорні школи, і забезпечити їх усім необхідним. Тому наступний рік в області – це рік освіти.
Наступного року Кіровоградщина найбільше інвестуватиме в школи
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований