18 травня 2024, субота

У Кропивницькому депутати міськради звернуться до Уряду з ініціативою монетизації компенсацій за пільговий проїзд

Бюджет країни на 2017 рік не передбачає надання місту субвенції на компенсацію пільгового проїзду для перевізників Кропивницького. Дана ініціатива, прописана в проекті бюджету, вартуватиме місту понад 16 млн. грн. – повідомив під час прес-конференції лідер фракції "Батьківщина" у міськраді Олександр Цертій. 
Про це інформує кореспондент Златополя із прес-конференції.
"Цього року ми вже зіткнулися з даною проблемою, не отримавши від держави жодної копійки на компенсацію пільгового проїзду. Більше того, сума, яка була передбачена на це з міського бюджету, є недостатньою", – акцентував Цертій.
Згадав депутат і про досить нерівномірний розподіл компенсації між місцевими перевізниками – дехто отримує кошти щорічно, однак до більшості підприємств, незважаючи на виконання ними своїх зобов'язань, подібні виплати ніколи не доходили.
Вирішення ситуації доповідач вбачає в монетизації компенсації, тобто адресних фінансових надходженнях тим верствам населення, котрі мають право на пільговий проїзд в громадському транспорті. З даним зверненням фракція партії "Батьківщина" планує звернутись напряму до Кабміну та ВР. Крім того звернення буде озвучено на черговому засіданні сесії міської ради.
Фото  – Златопіль
У Кропивницькому депутати міськради звернуться до Уряду з ініціативою монетизації компенсацій за пільговий проїзд
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований