27 квітня 2024, субота

За рік жителі Кіровоградщини дзвонили податківцям 172 рази

На антикорупційний сервіс „Пульс” надійшло 172 дзвінка від жителів Кіровоградщини. Про це Златополю повідомили в прес-службі ГУ ДФС України в Кіровоградській області.
 
У Головному управлінні ДФС області конкретизують: майже третина питань, порушених у зверненнях, стосувалась проблем, які виникають при подачі звітності та реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних. Щодо роботи органів ДФС у Кіровоградській області надійшло 46 запитів або 26,8%.
Платники податків звертаються на сервіс також по питанням, що виникають при реєстрації платником єдиного податку та платником ПДВ – 10 звернень, стосовно здійснення контрольно-перевірочної роботи – 7 звернень, корупційних дій працівників органів фіскальної служби – 5 звернень, з інших питань – 4 звернення.
Всі звернення розглядаються своєчасно, протягом 3-х днів, а у випадках, якщо вирішення питання заявника суперечить чинному законодавству, надається обґрунтоване роз’яснення з посиланням на норми діючого законодавства. 
Нагадаємо, що оперативно вирішити суперечливі запитання, які виникають у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю та митного оформлення можна за телефоном (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово.
За рік жителі Кіровоградщини дзвонили податківцям 172 рази
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований