13 травня 2024, понеділок

У Знам’янці депутати на позачерговій сесії міськради ділили кошти на ремонт, освіту і пільги

Опісля розпорядження міського голови Знам'янки, що на Кіровоградщині, Сергія Філіпенка від 28 листопада, учора, 29 листопада, відбулася позачергова двадцять друга сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання. 
Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал міської ради Знам'янки.
Як повідомляється сайт ЗМР, до початку роботи, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста М.Тернового відбулося профільне засідання комісії, під час якого було розглянуто питання порядку денного, а саме: «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку м.Знам’янка на 2016 рік» та «Про внесення змін до рішення міської ради від 25 грудня 2015р. №56 «Про міський бюджет на 2016 рік».
Даними рішеннями передбачається:
внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку м. Знам’янка на 2016 рік в частині збільшення обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій відповідно до затвердженого переліку об’єктів та заходів, що фінансуються у 2016 році за рахунок субвенції, а саме: фінансування соціальних заходів, реалізація яких розпочата та триває у м.Знам’янка протягом 2016 року по об’єктам «Реконструкція даху багатоповерхового житлового будинку по вул.Привокзальній,10, м.Знам’янка» та «Капітальний ремонт вул.Фрунзе від вул.Привокзальної до межі м.Знам’янки»;
внесення змін до рішення про міський бюджет на 2016 рік у зв’язку з необхідністю розподілу коштів субвенцій з державного бюджету (освітньої, соціально-економічного розвитку окремих територій, а також субвенцій на виплату: допомоги населенню для надання пільг та житлових субсидій, та придбання твердого палива і скрапленого газу).
Присутні депутати більшістю голосів підтримали запропоновані проекти рішень. З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». Перелік прийнятих рішень буде оприлюднений в газеті «Знам’янські вісті», а з текстом рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради.
Фото – з офіційного порталу Знам'янсьої міськради
У Знам’янці депутати на позачерговій сесії міськради ділили кошти на ремонт, освіту і пільги
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований