29 квітня 2024, понеділок

Спецкомісія міськради заборонила ВАТ “Кіровоградгаз” припиняти подачу газу для КП “Теплоенергетик”

ВАТ "Кіровоградгаз" заборонено припинення подачі природнього газу для КП "Теплоенергетик". Дане рішення було прийнято під час екстренного засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, інформує кореспондент Златополя. 
Як повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Кропивницького Сергій Коваленко, рішення комісії є обов'язковим для виконання та не може бути проігноровано підприємством.
На думку заступника голови правління по обліку газу ВАТ "Кіровоградгаз" Андрія Петровського це не вирішить ситуацію, адже договори та ліміти з НАК "Нафтогаз-Україна" теплогенеруючим підприємством КП "Теплоенергетик" так і не підписано.
Спробувати вирішити ситуацію та домовитись з монополістами газопостачання керівництво міста планує вже цього тижня, зустрівшись з представниками підприємства та заступником профільного Міністерства.
Як стало відомо під час екстреного засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КП «Теплоенергетик» отримало повідомлення про можливе примусове обмеження газопостачання з 10:00 30-го листопада.
Позицію газопостачальника повідомив заступник голови правління по обліку газу ВАТ "Кіровградгаз" Андрій Петровський.
{youtube}v=z_1sIKygVlM{/youtube}

 
Фото – Златопіль
 

Спецкомісія міськради заборонила ВАТ “Кіровоградгаз” припиняти подачу газу для КП “Теплоенергетик”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований