19 травня 2024, неділя

Борги “Теплоенергетика” виплачуватимуть за рахунок коштів, виділених на дороги Кропивницького

У міськраді Кропивницького розглядають можливість погасити борги “Теплоенергетика” за спожитий природній газ для виробництва електроенергії. Головне управління ЖКГ пропонує виплатити борги підприємства за рахунок зекономлених коштів на ремонті доріг міста, інформує Златопіль з посиланням на УНН-Центр.
Начальник Головного управління ЖКГ Віктор Кухаренко повідомив, що КП “Теплоенергертик” заборгував за газ 9 млн 679 тис. 456 грн. Для підписання договору з НАК “НАФТОГАЗ” на поставку газу для власних потреб необхідно погасити цей борг. 
Це головна умова НАК “НАФТОГАЗ”, яка дасть можливість КП “Теплоенергетик” законно споживати газ для виробництва електроенергії, без якого неможливе опалення міста.
У міському бюджеті віднайшли суму для погашення боргу в розмірі 9 млн 600 тис. грн. Ці кошти передбачались на проведення поточних та капітальних ремонтів доріг, які не встигли зробити цьогоріч через непроведені тендери та погодні умови.
Питання щодо виділення цих коштів прийматимуться на сесії міськради.
Нагадаємо, минулого тижня КП “Теплоенергетик” отримало повідомлення про примусове обмеження природнього газу, через що 1/3 міста могла залишитись без тепла.
Екстренна комісія міьскради вирішила заборонити ВАТ “Кіровоградгаз” припиняти подачу газу.
Борги “Теплоенергетика” виплачуватимуть за рахунок коштів, виділених на дороги Кропивницького
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований