07 травня 2024, вівторок

Будинки кіровоградців ремонтуватимуть за новою програмою?

На наступну сесію Кіровоградської міської ради буде винесено питання про затвердження Програми співфінансування капітальних та поточних ремонтів у багатоквартирних будинках. Про це у своєму блозі на “Златополі” написав автор програми, депутат міської ради Павло Топчій.
Як пише депутат, поштовхом до написання Програми співфінансування капітальних та поточних ремонтів у багатоквартирних будинках у м. Кіровограді на 2015-2016 стала інвестиційну непривабливість багатоквартирних житлових будинків, недостатність фінансів у міському бюджеті, а також відсутність реального власника споруд.
У Програмі, запропонованій Топчієм, передбачається фінансування ремонтів будинків за такою схемою: 70 відсотків – кошти із міського бюджету, а 30 відсотків – кошти мешканців. Крім цього, виконавця ремонту визначатимуть безпосередньо мешканці, а не головне управління житлово-комунального господарства міської ради. Павло Топчій пропонує виділяти на потреби Програми не менше 25% від затверджених бюджетних призначень на ремонти житлового фонду.
На переконання депутата, така програма фінансування ремонтів підвищить фінансові можливості для ремонту житла та стимулюватиме бережливе і відповідальне ставлення кіровоградців до спільного майна  та його збереження.
Будинки кіровоградців ремонтуватимуть за новою програмою?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований