07 травня 2024, вівторок

У Кіровограді пікетували Держземагентство, вимагаючи припинити фінансові злочини (Фото)

Управління Держземагентства у Кіровограді останнім часом не раз ставало об`єктом нарікань громадян. Сьогодні об 11.00 активісти профспілки «Трудова солідарність» вишли на пікет під Головне управління Держземагентства в Кіровоградській області, щоб відстояти свої права. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Пікетувальники протестували проти масового порушення трудових прав працівників відомства та злочинних дій керівництва відділу Держземагентства в Новомиргородському районі на Кіровоградщині. Головною вимогою активістів було виплатити належну їм зарплату за весь час, оформити їх на роботі згідно вимог трудового законодавства, поновити на роботі незаконно звільнену працівницю та притягнути до відповідальності всіх винних у фінансових злочинах. 
Аналогічна акція зараз проходить і у столиці України. 
[widgetkit id=206]
Пiд час мiтингу до протестувальникiв вийшов перший заступник голови Держземагентства Ігор Збаржевецький. Останній засвiдчив, що працiвницю звiльнили опісля закінчення термiну трудового договору, а зарплати робітникам виплачували такi, якi вказанi у тому ж договорi.
Як зазначив голова незалежної профспілки «Трудова солідарність» Віталій Махинько, у ходi дiяльностi Держземагентства, мiсцевою прокуратурою знайдено порушень на 180 тис. гривень та факт злiсного порушення трудорого права, що є підставою для відкриття ще одного кримінального провадження.
У Кіровограді пікетували Держземагентство, вимагаючи припинити фінансові злочини (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований