30 вересня 2024, понеділок

Олександрія витратить майже 2 мільйони на камери та світильники

У 2017 році Олександрія, що в Кіровоградській області, витратить півмільйона гривень на зовнішні відеокамери і 1,2 мільйона – на вуличні світильники нового покоління.
Про це пише Моя Олександрія з посиланням на прес-службу мерії.
Відеокамери встановлять в місцях масового скупчення людей. На це в міському бюджеті передбачили 500 тисяч гривень. Система дозволить спостерігати за дотриманням громадського порядку. Очікується, що такі заходи приведуть до поліпшення криміногенної ситуації. Керуючому справами виконкому доручили вивчити питання виділення операторської кімнати, де будуть розміщені монітори відеоспостереження. Також з їх допомогою можна контролювати і регулювати роботу світлофорів та мереж вуличного освітлення.
Крім цього, в поточному році продовжиться реалізація Програми енергозбереження та комплексної модернізації вуличного освітлення. Планується виділити з міського бюджету 1,2 мільйона гривень на придбання та установку економних led-світильників, що дозволить мінімум удвічі скоротити витрати на електроенергію. В тому числі, передбачається забезпечити освітленням віддалені мікрорайони і вулиці приватного сектора.
Під час апаратної наради 16 січня, де озвучувалися ці питання, мер зазначив, що Олександрія поступово йде по шляху Розумного міста, впроваджуючи автоматизовані технології управління системами життєдіяльності, сказано в повідомленні.
Нагадаємо, в кінці грудня Степан Цапюк заявив, що в місті встановлять 50 камер.
Ілюстрація – "Моя Олександрія"
 

Олександрія витратить майже 2 мільйони на камери та світильники
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований