12 травня 2024, неділя

Постійна комісія Кіровоградської облради погодила підвищення зарплат педагогам

Постійна комісія Кіровоградської обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та інвестицій на своєму засіданні 27 січня погодила підвищення тарифних розрядів педагогічних працівників закладів та установ освіти, що фінансуються за рахунок обласного бюджету, з 01 січня 2017 року.
Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Як зазначається, дане підвищення значно посилить мотивацію в роботі педагогічних працівників позашкільних, професійно-технічних закладів освіти та вищих закладів освіти І та ІІ рівнів акредитації, що фінансуються за рахунок обласного бюджету, а також сприятиме покращенню матеріального забезпечення педагогічних працівників зазначених категорій.
Крім того, депутати обласної ради продовжують підтримувати коштом обласного бюджету й громадські організації інвалідів і ветеранів. Постійна комісія погодила розподіл коштів обласного бюджету в сумі 470 тисяч гривень для надання фінансової підтримки 13 громадським організаціям інвалідів і ветеранів.
Остаточне рішення залишається за депутатами обласної ради, які зберуться на позаергову сесію цього вівторка, 31 січня.
Нагадаємо, Постановою Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 974 передбачено підвищення посадових окладів (у зв’язку з підвищенням тарифних розрядів) педагогічних працівників:
навчальних закладів, які фінансуються за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам – з 01 січня 2017 року;
усіх інших закладів та установ освіти, які фінансуються за рахунок місцевих бюджетів – з 01 вересня 2017 року.
У той же час, пунктом 3 зазначеної постанови визначено, що органи місцевого самоврядування можуть приймати власне рішення про підвищення тарифних розрядів педагогічних працівників закладів та установ освіти, що фінансуються за рахунок коштів місцевих бюджетів, до 01 вересня 2017 року.
Фото – з офіційного порталу Кіровоградської облради
 

Постійна комісія Кіровоградської облради погодила підвищення зарплат педагогам
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований