28 вересня 2024, субота

У Кропивницькому вивезення та захоронення сміття поки що не подорожчає

У зв'язку зі встановленням на загальнодержавному рівні нового розміру мінімальної заробітної плати та здорожчанням вартості паливно-мастильних матеріалів, підприємствами ТОВ "КАТП-1128", ТОВ "Екостайл" було ініційовано коригування діючих на данний момент тарифів з вивезення та захоронення побутових відходів. 
Незважаючи на присутність на засіданні представників підприємств, рішення не було підтримано – переважна більшість членів виконкому просто утримались від голосування, інформуєкореспондент Златополя.
У разі прийняття позитивного рішення, у майбутньому вартість захоронення побутових відходів для населення може зрости на 16%, а вивезення на 9% від нині діючих тарифів. 
"На превеликий жаль, ми працюємо в режимі монополії. Це, у свою чергу, зобов'язує нас прискіпливо контролювати цінову політику підприємств та якість надаваних послуг. До останнього, до речі, ми маємо чимало питань. Усі обгрунтування які нам було доведено до відома будуть детально вивчено і впевнений, нам вдасться прийняти взаємовигідне рішення", – зазначив міський голова Андрій Райкович.
Фото – Златопіль
 

У Кропивницькому вивезення та захоронення сміття поки що не подорожчає
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований