28 вересня 2024, субота

У Кропивницьому знайшли землю під дитячий спортивний клуб

У міськраді Кропивницького визначились із місцем, де можна збудувати спортзал для спортсменів з бразильського джиу-джитсу. Про це повідомив керівник спортивного клубу “Борець” Євген Скирда, що за підтримки благодійників самостійно будуватиме спортцентр для дітей, інформує УНН-Центр.
Так, питання розглядали на сьогоднішньому засіданні депутатської комісії з питань земельних відносин. Спортсмени просили підшукати земельну ділянку площею приблизно чотири сотки у зручному для під’їзду дітей місці.
“На комісії було ухвалено рішення про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою на земельну ділянку в центрі міста. Сподіваюсь вже цієї весни ми зможемо почати будівництво”, — повідомив Євген Скирда.
За словами спортсмена, мова йде про ділянку на Набережній, поблизу спортшколи. Рішення щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою на ділянку ухвалюватимуть депутати на сесії міськради.
Нагадаємо, з проханням знайти земельну ділянку під спортклуб спортсмени звертались до земельної комісії у січні цього року. Клуб планують будувати за кошти благодійників, а в ньому матимуть можливість займатись спортом діти з малозабезпечених родин, які не в змозі оплатити заняття.
Ылюстрація – з сайту УНН
 

У Кропивницьому знайшли землю під дитячий спортивний клуб
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований