29 вересня 2024, неділя

Міськрада Кропивницького отримала три заявки від дизайнерів на оформлення нових вуличних табличок

У міській раді Кропивницького знаходиться три заявки від місцевих дизайнерів на участь у конкурсі на краще оформлення адресних табличок для декомунізованих вулиць. Лише одна надійшла після того, як конкурсна комісія вирішила продовжити конкурс. 
Про це інформагенству УНН-Центр повідомили у Головному управлінні ЖКГ міськради, що є організатором конкурсу.
Конкурс на оформлення адресних табличок був продовжений 23 грудня. Тоді однакові ескізні заявки подало одне рекламне агентство та фізична особа-підприємець, що пов'язані між собою. Організаційний комітет вирішив продовжити прийом заявок до 1 березня, аби отримати більшу кількість ескізів, що відповідали б умовам конкурсу.
Однак упродовж двох місяців до міської ради надійшла лише одна заявка, від одного з місцевих рекламних агентств.
Запропоновані ескізи розглядатимуть на засіданні організаційного комітету, що попередньо заплановане на початок березня, повідомили в управлінні ЖКГ.
Нагадаємо, у бюджеті міста передбачено 70 тис. грн на заміну адресних табличок на вулицях, що були перейменовані в період декомунізації. Планується, що після завершення оголошеного конкурсу буде обрано такий ескіз табличок, який можна буде використати для багатоповерхівок та будинків у приватному секторі. За умовами конкурсу роботи мають бути оригінальними за змістом, унікальними та лаконічними, також мають асоціюватися з культурою міста.
Ілюстрація – з сайту УНН
Міськрада Кропивницького отримала три заявки від дизайнерів на оформлення нових вуличних табличок
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований