28 вересня 2024, субота

Кропивницькі підприємці просять депутатів не зупинятись на зменшенні ставки єдиного податку

У міській раді Кропивницького зібралось декілька десятків підприємців, депутатів та посадовців, аби вчергове, у більш широкому колі, обговорити можливість зменшення ставки єдиного податку для підприємців-спрощенців, які працюють на другій групі оподаткування. 
Як вже повідомлялось раніше, з даною ініціативою декілька тижнів тому до депутатів звертались самі підприємці. Годинна дискусія показала – розбіжностей в думках присутніх з цього приводу немає і, судячи з усього, позитивне для малого та середнього бізнесу рішення таки буде прийняте на найближчій сесії міськради. 
Підприємці, однак, не зупинились на досягнутому та звернули увагу присутніх на неадекватно високих штрафах, що були запроваджені з цього року. 
"За порушення трудового законодавства підприємцю зараз світить штраф до 320 тисяч гривень. Самі розумієте, ця сума просто космічна для малого бізнесу. Тому просимо депутатів допомогти нам та ініціювати звернення до Верховної ради з вимогою відмінити ці "драконівські" штрафи", – повідомила присутнім Олена Надутенко, голова Спілки підприємців Кіровоградської області.
Фото – Златопіль
 

Кропивницькі підприємці просять депутатів не зупинятись на зменшенні ставки єдиного податку
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований