30 вересня 2024, понеділок

На Новомиргородщині до кінця року відремонтують дорогу в райцентр

У п'ятницю, 24 лютого, відбулася сесія Новомиргородської районної ради, в якій брав участь голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко.
Про це пише Златопіль із посиланням на оофіційний портал Кіровоградської облради.
До порядку денного увійшло 24 питання, зокрема щодо соціального та економічного розвитку району, змін до районного бюджету, стану злочинності в районі, призначення стипендій спортсменам Новомиргородщини та інші.
У ході сесії до голови обласної ради звернулися депутати районної ради стосовно допомоги з ремонтом автошляху до районного центру. Олександр Чорноіваненко повідомив, що за співпраці обласної та районної рад дане питання буде однозначно вирішено.
– Що стосується ремонту доріг на Новомиргородщині, то це питання буде вирішено до кінця 2017 року. 10 березня відбудеться сесія обласної ради, на якій ми виділимо кошти на відновлення даного дорожнього покриття і за співфінансування районної ради ми закриємо це питання, – зазначив Олександр Чорноіваненко.
Голова обласної ради звернувся до депутатів районної ради, з проханням повідомляли йому про проблемні питання, які існують у районі, для подальшого їх вирішення.
На сесії Новомиргородської районної ради депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету у 2016 році та проголосували за зміни до бюджету на 2017 рік. Зокрема, за попередньо прийнятим рішенням, проголосували за виділення коштів на підвищення тарифних розрядів працівникам освіти та розподілили субвенції, які надійшли з сільських рад, на галузі освіти і охорони здоров’я.
Фото – Кіровоградська облрада
 

На Новомиргородщині до кінця року відремонтують дорогу в райцентр
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований