21 травня 2024, вівторок

У Кропивницькому оштрафували забудовника, що вів технагляд і документацію з порушеннями

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області проведено позапланову перевірку достовірності даних, наведених у декларації про початок виконання будівельних робіт ТОВ «Торговий дім «Хайрок».
Про це Златополю повідомили в прес-службі ДАБІ України.
Під час перевірки об’єкту «Реконструкція частини нежитлових приміщень будівлі для розміщення обладнання з виробництва м’ясних виробів по вул. Ельворті, 5 у м. Кропивницький Кіровоградської області» встановлено, що ведення виконавчої документації, технічного та авторського нагляду на об’єкті здійснюється з порушеннями. 
На підставі цього складено акт перевірки, протоколи про адміністративне правопорушення в сфері містобудівної діяльності та приписи про усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, державних будівельних норм, стандартів і правил. Також відносно підрядної організації та особи, відповідальної за здійснення технічного нагляду, винесено постанови про накладення штрафів – на 28,8 тис. грн. та 6,8 тис. грн. відповідно.
У разі несплати в добровільному порядку постанови про накладення штрафів буде передано для примусового виконання до органів державної виконавчої служби.
Ілюстрація – dabi.gov.ua
 

У Кропивницькому оштрафували забудовника, що вів технагляд і документацію з порушеннями
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований