19 квітня 2024, п’ятниця

Учасники АТО з Кропивницького можуть отримати матеріальну допомогу від міської влади

Виконком міської ради Кропивницького одноголосно погодив питання про затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції, які є мешканцями міста.
Про це інформує кореспондент Златополя.
Згідно з затвердженим Порядком, учасники АТО, які є мешканцями Кропивницького, зможуть отримати одноразову грошову допомогу у розмірі 3000 гривень. Для цього їм необхідно подати заяву на ім'я міського голови у відділ по роботі зі зверненнями громадян КМР,  копію паспорта (1, 2, 11, 12 сторінки), копія ідентифікаційного коду, копію довідки, виданої командиром військової частини або керівником сектора, або начальником штабу та скріплена печаткою, про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України у поточному році.
Виплата коштів здійснюватиметься на банківську картку учасника АТО, тож необхідно надати також інформацію про рахунок у банківській установі.
Відповідні заяви розглядатиме комісія міської ради. Зауважимо, що отримання особою одноразової матеріальної допомоги відповідно до цього Порядку не є підставою для відмови в отриманні матеріальної допомоги з інших джерел.
Як повідомила начальник відділу соціальної підтримки населення КМР Юлія Вовк, право на одноразову грошову допомогу мають також і ті учасники АТО, які отримували її в минулому році у тому разі, якщо в цьому році вони також проходили службу в зоні антитерористичної операції.
Повний Порядок виплати допомоги і зразок заяви ви можете знайти за цим посиланням.
Фото – Златопіль
 

Учасники АТО з Кропивницького можуть отримати матеріальну допомогу від міської влади
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований