19 квітня 2024, п’ятниця

Щоб затвердити нові тарифи на вивезення сміття, виконком міськради Кропивницького хоче бачити графіки

Під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету міської ради Кропивницького було знято з порядку денного питання про коригування ТОВ "Екостайл" тарифів на послуги з вивезення побутових відходів, встановлених рішенням виконкому від 8 листопада 2016 року.
Питання зняли за пропозицією заступника міського голови Кропивницького Олександра Мосіна, інформує Златопіль.
Дане питання про коригування тарифів для ТОВ "Екостайл" уже не вперше розглядається виконкомом. Згідно проекту рішення вартість вивезення сміття із захороненням та врахуванням ПДВ складатиме для однієї особи 12,01 грн (приватний сектор) чи 8,87 грн (населення ЖЕКів, ЖЕО, ЖБК, ОСББ та відомчого житла). Цього разу заступник міського голови повідомив, що з даного питання ще ведуться консультації та наради на рівні керівництва області. 
Разом з тим, член виконкому Дмитро Голуб зазначив, що до ТОВ "Екостайл" ставилося багато питань стосовно якості надання послуг, особливо – в приватному секторі. 
– Зараз ми не бачимо, що в місті наведено лад, що в місті сатло чистіше. У приватному секторі сміття вивозиться не за графіком, його таскають собаки… Тому перш ніж розглядати це питання, я просив би вас поставити перед підприємством питання, щоб вони виконували свої функції, вивозили вчасно сміття і щоб на розгляд членів виконкому представили графіки вивезення сміття по усім мікрорайонам міста і, в тому числі, приватному сектору. – звернувся Дмитро Голуб до секретаря міськради Кропивницького Андрія Табалова.
Фото – Златопіль
Щоб затвердити нові тарифи на вивезення сміття, виконком міськради Кропивницького хоче бачити графіки
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований