16 квітня 2024, вівторок

Петиція про скасування підвищення вартості проїзду в Кропивницькому набрала необхідну кількість голосів

Електронна петиція до міської ради Кропивницького з вимогою скасувати рішення виконкому про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті міста набрала необхідну кількість голосів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив автор петиції, екс-депутат міськради Павло Топчій, інформує Златопіль.
Нагадаємо, що в петиції вимагається від Кіровоградської міської ради прийняти рішення, яким скасувати рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 16 лютого 2017 року щодо підвищення вартості проїзхду в громдаському транспорті міста.  Причиною для скасування даного рішення служить той факт, що перевізниками не було надано економічно обґрунтованих розрахунків вартості разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування для маршрутів, що працюють у режимі маршрутного таксі у розмірі 4,50 грн. та для тих маршрутів, що працюють у звичайному режимі руху у розмірі 4,00 грн. 
Петиції, щоб бути розглянутою міськрадою, необхідно було набрати 450 голосів містян. Станом на 12-00 не вистачало 14 голосів, а о 14-30 необхідну кількість голосів містян було зібрано.  До кінця збору підписів залишалося іще 37 днів.
– Наша петиція «Про скасування підвищення вартості проїзду у міському громадському транспорті» за рекордні строки зібрала необхідні 450 підписів. Щиро вдячний всім хто її підписав. Тепер справа за міською радою, яка в силу положень частини 8 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» повинна зібратись на сесію для розгляду нашої петиції і тоді буде реально видно хто і чиї інтереси відстоює. – написав Павло Топчій.
Ілюстрація – зі сторінки Павла Топчія у Facebook
Петиція про скасування підвищення вартості проїзду в Кропивницькому набрала необхідну кількість голосів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований