28 вересня 2024, субота

Сьогодні на Кіровоградщині зростає вартість електроенергії

Згідно з постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг № 220 від 26 лютого 2015 заплановано п’ять етапів підвищення тарифів на електричну енергію для населення. Останнє із передбачених постановою НКРЕКП підвищення ціни на електроенергію для побутових споживачів відбудеться сьогодні, 1 березня 2017 року. Тариф діятиме зокрема на Кіровоградщині, повідомляє Перша електронна газета.
Державним регулятором (НКРЕКП) встановлюється: за умови споживання до 100 кВт·год на місяць вартість одного кіловата складатиме 90 копійок, понад 100 кВт·год на місяць – 1 гривню 68 копійок.
Населенню, яке проживає в житлових будинках (в тому числі будинках готельного типу, квартирах та гуртожитках) обладнаних у встановленому порядку електроопаленням або багатоквартирних будинках, не газифікованих природним газом і в яких відсутні або не функціонують системи централізованого теплопостачання в опалювальний період (з 1 жовтня по 30 квітня) за умови споживання до 3 000 кВт·год на місяць вартість одного кіловата складатиме 90 копійок, понад 3 000 кВт·год на місяць – 1 гривню 68 копійок.
Для багатодітних, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу кіловат коштуватиме 90 копійок незалежно від обсягів споживання.
Ілюстрація – з сайту Першої  електронної газети
Сьогодні на Кіровоградщині зростає вартість електроенергії
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований