29 вересня 2024, неділя

Кіровоградщина: інвестиційна програма ОКВП “Днпро-Кіровоград” потребує змін

Порядок денний засідання постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва та використання природних ресурсів налічував понад 15 питань, інформує Кіровоградська обласна рада.
За результатами попереднього розгляду серед основних проектів рішень обласної ради з питань, що запропоновані до розгляду на пленарному засіданні десятої сесії обласної ради, постійна комісія підтримала проекти рішень “Про внесення змін до рішення обласної ради від 23 грудня 2016 року № 198 “Про обласний бюджет на 2017 рік”, “Про внесення змін до програми економічного і соціального розвитку Кіровоградської області на 2017 рік” та “Про План заходів на 2018-2020 роки із реалізації Стратегії-2020” тощо.
Разом із тим, депутати обласної ради прийняли ряд рекомендацій, а саме:
– депутатам обласної ради підтримати надані пропозиції ОКВП “Дніпро-Кіровоград” щодо внесення змін до заходів та вартостей зазначених в даній інвестиційній програмі;
– внести відповідні зміни до інвестиційної програми ОКВП “Дніпро-Кіровоград” на 2017-2020 роки, запропонованої проектом рішення обласної ради “Про погодження інвестиційної програми ОКВП “Дніпро-Кіровоград” на 2017-2020 роки”, виклавши її у новій редакції;
– обласній державній адміністрації, розглянути можливість включення до переліку природоохоронних заходів та об’єктів, фінансування яких буде здійснюватися за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2017 рік, проект “Від екології душі до чистого довкілля. Будівництво контейнерних майданчиків для зберігання твердих побутових відходів в сел. Онуфріївка Кіровоградської області” та проект “Реконструкція очисних споруд потужністю 65м3 /добу в сел. Онуфріївка Кіровоградської області”.

З усіх питань, що пропонувалися до розгляду на засіданні постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва та використання природних ресурсів, прийнято відповідні висновки та рекомендації.
Фото – Кіровоградська обласна рада
 

Кіровоградщина: інвестиційна програма ОКВП “Днпро-Кіровоград” потребує змін
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований