01 жовтня 2024, вівторок

Розважальний комплекс “Ліана” у Кіровоградському районі продається на аукціоні арештованого майна

9 березня на сайті Системи електронних торгів арештованим майном відбудуться торги по продажу комплексу будівель загальною площею 2 464,2 кв. м. що знаходиться на земельній ділянці площею 0.5854 га у селі Вільне Кіровоградського району. Раніше там діяв розважально-ігровий комплекс з готелями та пунктом технічного обслуговування автомобілів «Ліана».
Про це повідомляє Перша електронна.
Як повідомила заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби Маріанна Касімова, у власників цього комплексу борг сягає 10 млн грн.
“Зокрема, серед боргів – непогашені позики у ряду банків. Майно було арештовано і виставлено на торги. Стягнення відбудеться на користь фізичних, юридичних осіб та держави”, – додала Маріанна Касімова.
За даними сайту СЕТАМ, наразі для участі в аукціоні зареєструвалися 5 учасників, одного з яких уже затверджено. Слід звернути увагу, що заявки приймаються до 8:00 9 березня. Завдяки перевагам сервісу придбати об’єкт можна навіть тоді, коли ви перебуваєте вдома. Інформацію про комплекс будівель та порядок його придбання можна дізнатися на сайті СЕТАМ (номер лоту: 198807).
 
Фото –  best-m.info
 
Розважальний комплекс “Ліана” у Кіровоградському районі продається на аукціоні арештованого майна
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований