19 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині розроблять механізм фінансування медпослуг для учасників АТО у приватних клініках

На Кіровоградщині створять обласну програму, що визначатиме механізм фінансування медичних послуг у приватних лікувальних та діагностичних установах для учасників АТО. До такого висновку дійшли учасники наради під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка, інформує Златопіль з посиланням на офіційний портал Кіровоградської ОДА. 
Під час наради обговорювалися шляхи надання учасникам бойових дій вартісних лікувальних та діагностичних послуг у приватних медичних закладах. Мова йшла, зокрема, про КТ– та МРТ–діагностування та інші медичні послуги, що не надаються у закладах комунальної форми власності. 
У процесі обговорення було вирішено створити обласну програму, що визначатиме механізм фінансування медичних послуг у приватних лікувальних та діагностичних установах для учасників бойових дій. 
Робоча група має розробити зазначену Програму до середини квітня, щоб вчасно її подати на травневе засідання сесії Кіровоградської обласної ради. 
– До того, як запрацює Програма, маємо забезпечити надання вартісних медпослуг учасникам бойових дій, залучивши депутатські кошти, що виділяються з бюджету для вирішення потреб громадян, – наголосив Сергій Коваленко. 
Ілюстрація – report.if.ua
На Кіровоградщині розроблять механізм фінансування медпослуг для учасників АТО у приватних клініках
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований