15 травня 2024, середа

У Кіровоградській облраді вирішують питання із житлом для мешканців Долинської (ФОТО)

Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко провів робочу нараду з питання щодо передачі об'єктів незавершеного будівництва – житлових будинків із державної власності (з баланcу державного підприємства “Дирекція Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд”) до комунальної власності територіальної громади міста Долинська.
Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Членів наради поінформували, зокрема, про те, що у м. Долинська на квартирному обліку перебуває 413 громадян, з яких першочергове право мають 153 особи, позачергове – 67, учасників АТО – 58. Тобто, питання забезпеченості житлом актуальне для містян.
Голова обласної ради зазначив, що вирішити питання стосовно забезпечення житлом долинчан цілком реально, адже на території міста в стадії незавершеного будівництва знаходиться 10 багатоповерхових будинків (кількість квартир – 1038), які збудовані румунськими, словацькими та іншими підрядниками. Однак, дані житлові будинки під дією атмосферних впливів стають непридатними до проживання. У подальшому це призведе до значних капітальних вкладень на їх відновлення.
За повідомленням Долинського міського голови, ДП «Дирекцією КГЗКОР» в 2004 році введено в експлуатацію та взято на баланс один багатоповерховий будинок на 72 квартири. У зв’язку з тим, що даний будинок до сьогоднішнього дня не експлуатувався, він потребує коштів для проведення робіт із капітального ремонту.

За результатами наради визначено першочергові кроки щодо передачі житлового будинку № 6 та об'єкта незавершеного будівництва (житловий будинок № 3), що перебувають на балансі ДП КГЗКОРу, до комунальної власності територіальної громади м. Долинська.
Фото – з офіційного порталу Кіровоградської обласної ради.
 

У Кіровоградській облраді вирішують питання із житлом для мешканців Долинської (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований