28 вересня 2024, субота

У Кіровоградській ОДА публічно відзвітували як виконувався минулоріч бюджет

Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Бюджетного кодексу України, Регламенту Кіровоградської обласної ради депутати обласної ради взяли участь у публічному представленні звіту про виконання обласного бюджету за 2016 рік.
З інформацією про виконання обласного бюджету за минулий рік виступили директор департаменту фінансів облдержадміністрації Сергій Шеремет та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, повідомляє Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Як стало відомо під час публічного звіту, до обласного бюджету за 2016 рік надійшло доходів (без урахування субвенцій з державного бюджету, крім освітньої та медичних) у сумі 1449102,1 тис.грн., що становить 103,2% до затвердженого з урахуванням внесених змін плану на рік. Надходження до загального фонду склали 1231177,6 тис.грн. (104,1%), до спеціального фонду – 217924,5 тис.грн. (98,2%).

Отримано субвенцій з державного бюджету (крім освітньої та медичних) у сумі 2751281,9 тис.грн. (99,7%).
З обласного бюджету за 2016 рік проведено видатків з урахуванням кредитування (без урахування видатків за рахунок субвенцій з державного бюджету, крім освітніх та медичних) у сумі 1471070,4 тис.грн., або на 95,3% до затвердженого з урахуванням внесених змін плану на рік, у тому числі: по загальному фонду використано 1162670,7 тис.грн. (98,3%), по спеціальному фонду – 308399,7 тис.грн. (85,6%).
За звітний період фінансування розпорядників та одержувачів коштів обласного бюджету здійснено у повному обсязі зареєстрованих фінансових зобов’язань. Станом на 01 січня 2017 року кредиторська заборгованість по видатках обласного бюджету, у тому числі по захищених видатках (заробітна плата, енергоносії, медикаменти, харчування, стипендії, допомоги тощо), відсутня.

Під час обговорення поданої інформації депутат обласної ради Артем Погребнюк звернув увагу організаторів заходу на відсутність на презентації представників засобів масової інформації та громадськості, яких бажано залучати до проведення подібних заходів. Окрім структурних підрозділів облдержадміністрації, як головних розпорядників коштів, необхідно запрошувати та заслуховувати керівників комунальних підприємств про використання ними коштів обласного бюджету. Депутат також висловив сподівання, що облдержадміністрація і в подальшому буде вживати заходи щодо збільшення обсягів залучення інвестицій та грантових коштів міжнародних організацій для розвитку нашої області.
Фото – з офіційного сайту Кірвооградської облради
 

У Кіровоградській ОДА публічно відзвітували як виконувався минулоріч бюджет
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований