28 вересня 2024, субота

Фірма мера Кропивницького поставить криворізьким гірникам палива на 2,5 мільйони

Державне підприємство "Дирекція Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд" 13-го березня підписало з ТОВ «Білий Ведмідь», співвласником котрого є міський голова Кропивницького Андрій Райкович, договір на поставку палива на загальну суму  2,5 мільйони гривень. Інформація про це міститься на сайті електронної системи публічних закупівель «ProZorro», інформує Златопіль із посиланням на Центр медіарозслідувань "Прозоро".
Як повідомляється, згідно умов підписаного договору, ТОВ «Білий Ведмідь» зобов’язується поставити до кінця 2017 року наступний товар:
– 48 тисяч літрів бензину марки А-92;
– 18 тисяч літрів бензину марки А-95;
– 91 тисячу літрів дизпалива.
Пропозиція ТОВ «Білий Ведмідь» не була найдешевшою. Ціну на 200 тисяч меншу – 2,3 мільйони, запропонувало за свої послуги ТОВ «ЮАР». Пропозицію товариства, однак, було відхилено на підставі абзацу 3 пункту 2 частини 1 статті 30 Закону України «Про публічні закупівлі»: переможець не надав документи, що підтверджують відсутність підстав, передбачених статтею 17 Закону України «Про публічні закупівлі».
Окрім того у аукціоні взяли участь ТОВ «Техойл рітейл» з пропозицією 2,73 млн. грн. та ПП «ОККО-Бізнес Контракт» яке пропонувало поставити паливо за 3,46 мільйони гривень.
За даними держреєстру віднедавна ТОВ «Білий Ведмідь» належить міському голові Кропивницького Андрію Райковичу та підприємцеві Миколі Грицаю. Обидва підприємці також значаться в засновниках ТОВ «Апріка» котрому, за даними сайту «Наші гроші», у вересні 2015-го року місцева рада продала земельну ділянку в центрі міста в рази дешевше її ринкової ціни.
Власником ТОВ «ЮАР», котре через недогляд позбулось вигідного контракту, є екс-секретар знам'янської міської ради Юрій Ковальчук. Окрім даної фірми підприємцеві, члену «Народної партії», належать ТОВ «Октан-ойл», ТОВ «Титан», ТОВ «Марсель», ТОВ «Знак» і ТОВ «Кір нафта транс».
Нагадаємо, що учора прес-служба міськради відзвітувала, на які потреби пішла зарплата міського голови.
Фото – "Гречка" 
Фірма мера Кропивницького поставить криворізьким гірникам палива на 2,5 мільйони
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований