28 вересня 2024, субота

Ремонт амбулаторії в Кропивницькому без аукціону віддали фірмі, яку підозрюють у злочинній змові з метою розтрати держмайна

Управління капітального будівництва Кіровоградської міської ради напряму, без проведення аукціону, підписало 21 березня з ТОВ «Кіровоград-Рубіж» договір на проведення капітально ремонту приміщення амбулаторії загальної практики-сімейної медицини № 4 КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2. Інформація про це міститься у звіті про укладений договір опублікованому на сайті електронної системи публічних закупівель ProZorro, передає Златопіль із посиланням на Центр медіарозслідувань "Прозоро".
Загальна сума договору склала 941,21 тисячі гривень.
Згідно умов договору, ремонті роботи на об’єкті, розташованому за адресою м. Кропивницький, вул. Генерала Жадова, 21, корп. 2, мають бути виконані в строк до 29 грудня 2017 року у відповідності з проектно-кошторисною документацією (дефектними актами). Останні, до слова, серед завантажених на ProZorro документів відсутні.
Цікаво, що строк дії однієї з ліцензій підприємства, «господарська діяльність пов'язана зі створенням об'єктів архітектури», завершується вже через два місяці – 28 травня 2017 року.
ТОВ «Кіровогад-Рубіж» належить в рівних частках Бершадським Валерію та Богдану, а також Наталії Лашкул. За останні роки фірма засвітилась як один з фігурантів справи, щодо зловживання службовим становищем та розтрати державного майна керівництвом ДП «ОК Укрвуглереструктуризація».
Так ухвалою Печерського районного суду міста Києва від 7 лютого 2017 року слідчому групи Генеральної прокуратури України надано тимчасовий доступ до документів, що можуть підтвердити наявність незаконної схеми збагачення посадових осіб Укрвуглереструктуризація. За версією слідства, з метою привласнення грошових коштів, що виділялись з державного бюджету України на виконання програми реструктуризації вугільної промисловості України на 2015 рік, гендиректором та заступноком державного підприємства штучно створювались умови для перемоги в тендерних процедурах підконтрольним їм комерційним структурам, в тому числі ТОВ «Кіровоград-рубіж». Зокрема за 2016 рік між даними підприємствами було укладено договорів на загальну суму 35 мільйонів гривень.
Ілюстрація – vsisumy.com
Ремонт амбулаторії в Кропивницькому без аукціону віддали фірмі, яку підозрюють у злочинній змові з метою розтрати держмайна
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований