28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині фермерів-одноосібників закликають створювати фермерські господарства

Новостворена комісія Новгородківської райдержадміністрації проводить зустрічі з одноосібниками району задля легалізації їхньої діяльності. Про це інформує кореспондент Златополя у Новгородці, що на Кіровоградщині.
Зокрема, вчора, 21 березня 2017 року в селі Петрокорбівка відбулася зустріч з одноосібниками сільської ради на чолі з головою комісії, першим заступником голови райдержадміністрації Сергієм Краснюком. На зустрічі обговорили питання орендної плати та сплати податків за землю, подання декларацій, легалізації підрядних робіт обробітку землі різних форм власності.
Одноосібників закликали створювати фермерські господарства, що дасть можливість повністю легалізувати їхню роботу і бути захищеним законом. Також одним з позитивних зрушень передбачається значні додаткові надходження до бюджетів сільських та районної рад.
Такі ж зустрічі провели у селах Верблюжка, Новоандріївка і Тарасівка та плануються провести по усіх сільських радах Новгородківського району.
Комісія по організації заходів, пов’язаних з проведенням обстеження та обліку платників податку за землю по сільських радах створена згідно з розпорядженням голови Новгородківської РДА Андрія Кочерги. До її складу також входять начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, начальник Новгородківського відділку поліції та В.о. начальника Новгородківського відділення Кіровоградської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС.
Фото –  Новгородківська РДА
 

На Кіровоградщині фермерів-одноосібників закликають створювати фермерські господарства
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований