07 травня 2024, вівторок

Кіровоградщина: “Книжковий світ” в Олександрії все ж не приватизують?

Мерія Олександрії відмовляється від планів продажу комунального книжкового магазину “Книжковий світ” у центрі міста. Про це йдеться в проекті рішення міськради, оприлюдненому на офіційному сайті міськради  24 листопада, пише “Моя Олександрія”.
Згідно з проектом, депутатам пропонується виключити приміщення по вул. Червоноармійській, 41 з переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації.
Як стало відомо, дане питання буде розглянуто на позачерговій сесії сьогодні, 25 листопада.
Нагадаємо, 15 серпня Олександрійська міськрада ухвалила рішення про продаж 26-ти комунальних об’єктів, серед яких і комунальний книжковий магазин. На це дирекція магазину направила скаргу в Генеральну Прокуратуру, що, ймовірно, змусило міську прокуратуру подати позов до обласного Господарського суду про скасування даного рішення. На сьогоднішній день відбулося два судових засідання, а наступне – можливо, остаточне – заплановано на 5 грудня.
Це вже друга невдала спроба влади закрити книгарню в цьому році. Попередній раз питання про її закриття виносилося на сесію 25 квітня, але в день сесії було знято з розгляду.
 

Кіровоградщина: “Книжковий світ” в Олександрії все ж не приватизують?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований