28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині робитимуть трасу на Дніпро, але це не точно

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області (САД) оголосила два тендери на ремонт дороги від Олександрії в сторону Дніпра. Тендерну документацію розмістили на майданчику Prozorro, передає Моя Олександрія.
Йдеться про поточний середній ремонт траси "Знам'янка – Луганськ – Ізварине" на ділянці 40-45 км і ділянці 45-51 км. Це дорога від мосту через залізницю в Південному мікрорайоні Олександрії до села Куколівка.
Начальник САД Вадим Коюденко прокоментував "Моїй Олександрії", що протягом найближчих тижнів будуть публікуватися нові тендери на ділянки в сторону Дніпра.
"Це перші два, але ми будемо оголошувати і далі: через Куколівку, за Куколівку, і далі до кордону Дніпропетровської області", – сказав він.
Разом з тим, Коюденко зазначив, що всі перераховані тендери, включаючи вже опубліковані, поки не підтверджені фінансово. Торги оголошують "про запас", в очікуванні, що буде державне фінансування.
"Ми чекаємо постанову Кабміну про фінансування. Я оголошую тендери, щоб якщо почнеться фінансування з боку Кабміну, ми відразу почали працювати, а не проходили тендерну процедуру", – сказав він.
Нагадаємо, ремонт моста в Південному мікрорайоні почнеться в квітні.
Ілюстрація – з сайту "Моя Олександрія"
 

На Кіровоградщині робитимуть трасу на Дніпро, але це не точно
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований