19 травня 2024, неділя

З обласного бюджету на розвиток підприємництва на Кіровоградщині виділили 1 мільйон гривень

На розвиток підприємництва на Кіровоградщині в обласному бюджеті передбачено 1 мільйон гривень. Таку iнформацiю озвучив заступник голови облдержадмiнiстрацiї Андрiй Коломiйцев пiд час засiдання координацiйної ради з питань розвитку пiдприємництва при обласнiй державнiй адмiнiстрацiї.
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу Кіровоградської ОДА.  
Посадовець визнав, що в нинiшнiх реалiях сума є не надто великою, але висловив впевненiсть що у разi надходження вiд пiдприємцiв бiзнес-проектiв, корисних для населення областi, її буде збiльшено пiд час внесення змiн до обласного бюджету.
На початку наради Андрiй Коломiйцев коротко пiдсумував результати дiяльностi пiдприємств областi у 2016 роцi: за показниками економiчної ефективностi Кiровоградщина на 5-iй позицiї серед регiонiв України; обсяги промислового виробництва зросли на 20%; валовий обсяг продукцiї сiльського господарства збiльшився на 9,3%; у промисловостi та сiльському господарствi освоєно 4,8 мiльярди гривень капiтальних iнвестицiй (на 2 млрд. грн. бiльше нiж у 2015 роцi). Середньомiсячна зарплата у працiвникiв областi також вiдзначилася зростанням. У промисловостi в середньому збiльшилась бiльше нiж на 25%, у працiвникiв сiльськогосподарської галузi – майже на 29%.
Ілюстрація – vip.volyn.ua
 

З обласного бюджету на розвиток підприємництва на Кіровоградщині виділили 1 мільйон гривень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований