06 травня 2024, понеділок

На Кіровоградщині відібрали 87 регіональних інвестпроектів для фінансування з ДФРР на конкурс

Понад із 200 програм і проектів регіонального розвитку, що зареєстровано на офіційному веб-сайті Державного фонду регіонального розвитку, до конкурсу допущено 87 інвестпроектів. 
Про це повідомив Сергій Коваленко на засіданні обласної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, передає Златопіль.
Решту проектів виключено через невідповідність вимогам урядової постанови №196 від 18 березня 2015 року (зі змінами) та наказу Мінгеріону від 24 квітня 2015 року №80 (зі змінами).
За результатами голосування на веб-порталі Мінрегіонбуду, буде сформовано перелік проектів, які наберуть найвищу кількість балів, на фінансування яких з ДФРР буде виділено понад 63,5 млн. грн.
Підсумки оцінювання буде підбито на наступному засіданні комісії.
Перший заступник очільника області також зазначив, що 10% від суми, що виділятиметься Кіровоградщині на реалізацію регіональних проектів, буде виділено на об’єкти спортивної інфраструктури.
Фото – Кіровоградська ОДА
На Кіровоградщині відібрали 87 регіональних інвестпроектів для фінансування з ДФРР на конкурс
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований