13 червня 2024, четвер

Кропивницький – на передостанньому місці в рейтингу обласних центрів

За даними муніципальних опитувань, проведених Соціологічною групою "Рейтинг" у березні 2015, лютому 2016 та лютому 2017 Кропивницький зайняв передостаннє місце в рейтингу обласних центрів України. 
Відповідно до опублікованих результатів зведеного рейтингу обласних центрів України за індексом задоволеності якістю 22 сфер та послуг, Кропивницький отримав 2,8 бала та розділив передостаннє місце з Києвом, Запоріжжям, Одесою, Сумами, Чернівцями, Миколаєвом та Ужгородом. Респонденти дали Кропивницькому середню оцінку 2,8 із 5, інформує Златопіль.

У рейтингу задоволеності жителів можливостями міста Кропвиницький отримав оцінку "3,0" і посів сьому сходинку з кінця, обігнавши Київ, Маріуполь, Миколаїв, Запоріжжя, Сєвєродонецьк і Херсон. 

Кропивницький також розділив із Херсоном останнє місце у рейтингу городості за своє місто його жителів, набравши 1,9 бала із 5 можливих. 

Порівняно із 2016 роком у Кропвиницькому покращився рівень задоволеності роботою міського голови  (нині він складає "аж" 30%) та міської ради (25%). Попри таке покращення, у даному рейтингу Кропивницький займає шосту позицію з кінця. 

Відчувають себе безпечно у нашому місті в темний час доби лише 30-39%.

20% кропивничан вважають, що в місті справи, вцілому, йдуть у правильному напрямку. 15% кропивничан розділяють ту ж позицію і щодо справ в Україні загалом. Це шостий знизу показник задоволеності жителів станом справ у рейтингу міст України.

В середині спсику Кропивницький опинився в рейтингу міст за індексом частоти корупційних випадків. 

Передостаннє місце в Кропивницького у рейтингу за рівнем зручності пересування містом. "Обігнати" наше місто і тут вдалося тільки Херсону.

Цікавою видається і карта євроінтеграційних настроїв  в Україні.

З повною інфографікою можна ознаойомитися за цим посиланням. 

Інфорграфіка – зі сторінки "Соціологічної групи "Рейтинг"
Кропивницький – на передостанньому місці в рейтингу обласних центрів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований