06 жовтня 2024, неділя

Завдяки помилці конкурентів, колишня фірма мера Кропивницького поставить місцевому КП палива на 1,4 мільйона

Комунальне підприємство "Теплоенергетик" за результатами проведеного тендеру 18 квітня уклало договір на поставку палива з ТОВ «Білий ведмідь». Інформація про це розміщена на порталі публічних закупівель «ProZorro», передає Златопіль із посиланням на Центр медіарозслідувань "Прозоро".
Вартість договору на поставку 30 тисяч літрів бензину А-92 та 40 тисяч літрів дизпалива склала 1,41 мільйонів гривень. При цьому вже через 17 хвилин після підписання відповідного договору між комунальниками і фірмою було підписано додаткову угоду якою визначено загальні платіжні зобов’язання КП "Теплоенергетик" в межах відповідного бюджетного призначення на 2017 рік, а саме на суму 500 тисяч гривень.
Пропозиція ТОВ «Білий ведмідь» не була економічно найвигіднішою – ціну 1,37 мільйони гривень запропонувало ТОВ «Техойл Рітейл». Однак рішенням тендерного комітету від 27 березня дану пропозицію було відхилено через неподання підприємством довідки з банку про відкриття рахунку для внесення грошового забезпечення.

ТОВ «Техойл Рітейл» належить столичному підприємцю Артему Івушкіну, що є власником ПП «Алюмель».
ТОВ «Білий ведмідь» наразі знаходиться у власності підприємця Миколи Грицая, що є співвласником  ще більш ніж десятка місцевих фірм. Серед бізнес-партнерів Грицая зокрема значиться й міський голова Кропивницького Андрій Райкович, що донедавна також числився серед співзасновників ТОВ «Білий ведмідь». Саме ж підприємство вже встигло «засвітитись» в тендері на поставку пального іншому місцевому КП, піднявши після підписання договору вартість палива.
Ілюстрації – з сайту ЦМР "Прозоро" та zakupivli.kiev.ua
 

Завдяки помилці конкурентів, колишня фірма мера Кропивницького поставить місцевому КП палива на 1,4 мільйона
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований