06 жовтня 2024, неділя

Петрівська РДА підписала угоду про партнерство з “Центральним гірничо-збагачувальним комбінатом” (ФОТО)

Учора, 25 квітня, відбулося підписання Угоди про соціально-економічне партнерство між Петрівською районною державною адміністрацією, Петрівською районною радою та Приватним акціонерним товариством «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат».
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу Петрівської РДА.
В заході взяли учать голова Петрівської районної державної адміністрації Сергій Завалій, голова Петрівської районної ради Тамара Сакара, генеральний директор приватного акціонерного товариства «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» Групи Метінвест Дмитро Шевчик.

В рамках заходу було презентовано п’ять проектів, які заплановано реалізувати в районі у 2017 році та проект районної програми «Майбутнє – спільна справа».
В рамках укладеної Угоди планується провести капітальний ремонт поліклінічного, пологового, частини терапевтичного відділень Петрівської ЦРЛ, капітальний ремонт Богданівського ФАПу та ремонт дороги в селі Іскрівка.

Програма передбачає конкурсний відбір проектів, які можуть надавати громадські організації, комунальні підприємства, установи, організації та органи самоорганізації населення. Джерела фінансування проектів складаються з цільової благодійної фінансової допомоги ПрАТ «ЦГЗК» Групи Метінвест (в 2017 році – 500 тис.грн), коштів інших грантодавців та міжнародної технічної допомоги, коштів місцевих бюджетів та коштів громади. Програма стартує вже з травня 2017 року.
Загальна сума коштів цільової благодійної допомоги ПрАТ «ЦГЗК» складає 2 мільйони гривень. 

– Підписання Угоди це черговий крок у співпраці з ПрАТ «ЦГЗК» Групи Метінвест, який протягом останніх трьох років допоміг у реалізації таких важливих проектів, як реконструкція набережної, Парку відпочинку, скверу ветеранів у селищі Петровому, ремонту терапевтичного відділення Петрівської ЦРЛ  тощо.» – Сподіваюся, що наша плідна співпраця триватиме й надалі. Адже тільки працюючи разом, узгоджено і ефективно, ми зможемо розвивати інфраструктуру, зміцнювати економіку району та крок за кроком покращувати життя петрівчан, – зазначив голова Петрівської РДА Сергій Завалій.
Фото – з сайту Петрівської РДА
Петрівська РДА підписала угоду про партнерство з “Центральним гірничо-збагачувальним комбінатом” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований