05 жовтня 2024, субота

Кіровоградська ОДА виділить 700 тисяч на проект соціальної пекарні та їдальні

30 березня відбулось засідання Наглядової ради Регіонального фонду підтримки підприємництва, на якому розглянуто питання надання фінансової підтримки Споживчому товариству "Долина – С" (м. Долинська) для реалізації бізнес-проекту "Створення соціальної їдальні з виробництвом хліба".
Відповідна інформайція про це з'явилася учора на офіційному порталі Департаменту економічного розвитку і торгівлі Кіровоградської ОДА, передає Златопіль.
Захід відбувся за участі заступника голови облдержадміністрації – співголови Наглядової ради РФПП А. Коломійцева, членів Наглядової ради РФПП, серед яких: голова постійної комісії обласної ради з питань промисловості, підприємництва та розвитку інфраструктури О. Мірошніченко, представники бізнесу голова правління громадської організації "Спілка підприємців Кіровоградської області" Т. Саміляк, голова правління облспоживспілки П. Петрушевський та окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, в. о. директора РФПП М. Маслова.
Заступник голови облдержадміністрації Андрій Коломійцев повідомив, що в обласному бюджеті на 2017 рік передбачені кошти на підтримку бізнесу у сумі 1 млн. грн. Фінансова підтримка надається суб’єктам підприємництва на конкурсній основі за пріоритетними напрямками розвитку економіки області.
За інформацією в. о. директора РФПП М. Маслова зазначений проект відповідає пріоритетним напрямкам розвитку економіки області, оскільки передбачає розвиток сільських територій.
Мета проекту – створення соціальної їдальні з виробництвом хліба, що дасть змогу забезпечити потреби соціально-незахищеного населення (майже 3 тис. чоловік) послугами закладу громадського харчування та хлібобулочними виробами за соціальними цінами у смт Молодіжне та прилеглих населених пунктів сіл Березівка, Антонівка, Новогригорівка, Лаврівка Долинського району. Впровадження проекту дасть змогу створити 7 робочих місць
Загальна вартість проекту понад 700 тис. грн.
Проект розглянуто та підтримано конкурсною комісією з розгляду заявок та бізнес-планів суб’єктів підприємницької діяльності щодо надання фінансової допомоги і рекомендовано Наглядовій раді до розгляду.
За результатами обговорення членами Наглядової ради прийнято рішення про надання фінансової підтримки за рахунок коштів обласного бюджету Споживчому товариству "Долина – С" (Долинський район) для реалізації бізнес- проекту "Створення соціальної їдальні з виробництвом хліба".
Ілюстрація – brovary.pravo-znaty.org.ua
Кіровоградська ОДА виділить 700 тисяч на проект соціальної пекарні та їдальні
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований