05 жовтня 2024, субота

Міськрада Знам’янки вдруге скасувала підвищення вартості проїзду в громадському транспорті

Міська рада Знам'янки, що на Кіровоградщині, на позачерговій сесії скасувала підвищення вартості проїзду в громадському транспорті міста до 5 гривень. Про це повідомляє Златопіль із посиланням на офіційнийи портал Знам'янської міськради.
Як повідомляється. 21 квітня 2017 року було затверджено рішення міської ради №816 «Про звернення Знам’янської міської ради щодо необхідності скасування рішення виконавчого комітету від 6 квітня 2017 року №105 «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м.Знам’янка».
25 квітня 2017 року розпорядженням міського голови  №13 було призупинено дію зазначеного рішення міської ради від 21 квітня 2017 року №816. Розпорядженням міського голови від 27 квітня 2017 року №15 скликано позачергову тридцять другу сесію міської ради.
На порядок денний було винесено повторний розгляд питання: «Про звернення Знам’янської міської ради щодо необхідності скасування рішення виконавчого комітету від 6 квітня 2017 року №105 «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Знам’янка» відповідно до якого скасовується рішення виконавчого комітету щодо збільшення проїзду в автобусних маршрутах загального користування до п’яти гривень.
Депутати розглянули зауваження на рішення Знам’янської міської ради від 21 квітня 2017 року №816 «Про звернення Знам’янської міської ради щодо необхідності скасування рішення виконавчого комітету від 6 квітня 2017 року №105 «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Знам’янка», про які проінформував начальник юридичного відділу міськвиконкому Ю.Данільченко і за результатами поіменного голосування, рішення було повторно прийнято та затверджено.
Фото – з офіційного порталу Знам'янської міськради
 

Міськрада Знам’янки вдруге скасувала підвищення вартості проїзду в громадському транспорті
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований