06 травня 2024, понеділок

В Кіровограді починають економити електроенергію

З 1-го грудня через дефіцит в енергетичній системі, кіровоградським споживачам відключатимуть електроенергію. Про це пише Златопіль.
 
Причиною для відключень стало розпорядження ДП НЕК «Укренерго»: «1 грудня 2014 з 7:00 по всій території України вводяться в дію графіки аварійних відключень споживачів. Підставою для введення цих заходів став вихід з ладу енергоблоку Запорізької АЕС потужністю 1 тис. МВт, в результаті чого в об’єднаній енергетичній системі України виник дефіцитний баланс виробництва і споживання електроенергії. »
Щоб мінімізувати тривалість і кількість аварійних відключень, ВАТ «Кіровоградобленерго» звернулось до споживачів з проханням з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і самостійно обмежити використання електричної енергії. За більш детальною інформацією центр «Кіровоградобленерго» пропонує звертатись до колл-центру організації за телефонами: 15-70 (короткий довідковий номер зі стаціонарного телефону), (0522) 35-68-51, (067) 521-15-70 (з мобільного за тарифами оператора).
На жаль, як було повідомлено нам у колл-центрі, жодного графіку відключення на сьогоднішній день просто не існує, а відключення відбувається точковим методом. Так що дізнатися про можливе відключення саме вашого житлового будинку можна хіба що за кілька годин до самого відключення. Усунути дане недоопрацювання у «Кіровоградобленерго» обіцяють вже найближчим часом. Більш точної дати затвердження Графіків відключення нажаль дізнатись не вдалось.
В Кіровограді починають економити електроенергію
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований